.


 
Torsdag den 10. maj 2007 kl. 20.00
på Tobakken i Esbjerg

Se billeder fra koncerten her
.
     

   
Michael Carøe
Michael Carøe er en alsidig entertainer. Han er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har siden været TV-vært, komiker og medvirket i film.
Ved siden af skuespillerkarrieren er Michael Carøe blevet hele Danmarks crooner. Han har haft flere shows på Bellevue Teatret i bedste Dean Martin og Frank Sinatra-stil og optræder hver sommer til Swingtime på Plænen i Tivoli med Tivolis Big Band.
     
Slesvigske Musikkorps
Slesvigske Musikkorps er et af Forsvarets tre orkestre. Med base på kasernen i Haderslev spiller orkestret til parader og mærkedage i hele Danmark.
Orkestret spiller også meget mere end traditionel militærmusik. Med deres besætning på 16 mand spiller de ofte koncerter med bigbandmusik og har spillet med mange danske solister.
Læs mere på www.slesvigskemusikkorps.dk
     
Signe Juhl
Signe Juhl er en lovende ung sangerinde fra Esbjerg, der med sin smukke stemme forfører publikum. Udover sit studie på VMK - Konservatoriet for musik og formidling er hun engageret i adskilllige orkestre der spænder vidt genremæssigt. Signes inspirationskilder er blandt andre Rickie Lee Jones, Joni Mitchell, Dinah Washington og Billie Holiday. Hun har tidligere optrådt med bl.a. VMK Big Band og Slesvigske Musikkorps.
     
Saxofon- og rytmegruppe
Saxofon- og rytmegruppen er sat sammen specielt til koncerten og består af de dygtigste studerende fra VMK - Konservatoriet for musik og formidling.
 
Copenhagen Showband
Mens publikum ankommer til Tobakken underholder Copenhagen Showband med deres humørfyldte swing, latin- og popmusik.
     
     
   
Koncertens repertoire består af kendte numre fra en bred vifte af musikkens stilarter, som i dagens anledning er omdannet til swingende bigbandmusik. Her i blandt gamle hits som Good Vibrations og Can't Take My Eyes Off Of You, samt hits fra Michael Jackson og Stevie Wonder.
Under koncerten præsenteres også store bigbandklassikere gjort udødelige af blandt andre Frank Sinatra.